miercuri, 15 octombrie 2014

Din seria " Trafic in capitala "



Pai cand starea soselelor e cum e si cand Ponta ne arde la portofel cu accizele lui exagerate... Cum sa nu te enervezi cand nu sti cum sa ajungi acasa si sa ai si bani in portofel... Nu aruncati pe reparatii la masina si benzina care e ca... naiba...
Ei bine, daca pana acum am zis ca e de ajuns, iata ca acum trebuie sa stam si cu orele blocati in trafic, ca doar deh, cei pe care i-am ales nu sunt in stare sa faca ceva incat sa fluidizeze traficul chiar si la ore de varf... Dar asta este o problema provocata de un lant de alte probleme mai mici. Stradutele mici care pot fi folosite pentru a evita soselele principale, ori nu sunt semnalizate bine sau deloc, ori sunt deteriorate, ori pline de masini parcate cum s-a putut si pe care iti e frica sa le lovesti neintentionat. Aici mai e o problema, parcarile... Acum primariile, in mintea lor, asta inseamna fluidizare, interzic parcarile pe "prima banda"... pai bine ma, nu vrei sa parcheze acolo, dar atunci unde vrei sa parcheze lumea? Pe blocuri?
In fine, in orele care stateam la cozi in marea capitala a Romaniei, stateam si ma gandeam... oare cate generatii de stra-stra-stranepoti voi avea pana cand ei se vor bucura de un trafic pe placul tuturor?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu